-= Microsystem =-
Mikrohullámú Internet ismertető


Felismerve a kor igényeit, az országban az elsők között � 2000-ben � kezdtük el mikrohullámú Internet szolgáltatásunkat. A technológia lehetővé teszi a vezetékes hálózat kiterjesztését vezetékek nélkül, így kiválóan alkalmas nagyobb kiterjedésű hálózatok költség hatékony kiépítésére. Az eszközök kimenő teljesítménye a jelenlegi szabályozásoknak megfelelően nem haladják meg a 100mW sugárzási energiát, azaz nagyságrendekkel kisebb sugárzásnak teszi ki a felhasználót, mint a mobiltelefon vagy a mikrohullámú sütő, ráadásul a kültéren elhelyezett antenna ezt a sugárzást még ki is vezeti a zárt térből.

Jelenlegi adatátviteli kapcsolatunk közvetlen üvegszálas, 100 Mbit/s sávszélességet biztosít a
BIX-re. (Budapesti Adatkicserélő Központ) A felhasznált eszközök és szerverek nagy megbízhatóságú Cisco, Motorola, APC, HP, és Compaq berendezések, melyek professzionális Hosting Centerünkben üzemelnek, ahol az Ön szervereit is szívesen látjuk.

A mikrohullámú szolgáltatás mind magán előfizetők számára mind, pedig üzleti előfizetők számára elérhető. A mikrohullámú technológiának köszönhetően
alacsony szolgáltatási díjat, és rugalmas bővítést tesz lehetővé, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más rejtett költségek nélkül. Lehetőséget teremt az ügyfeleivel, partnereivel azonnali, időveszteség nélküli kommunikációra, elektronikus kereskedelemre és távoli munkavégzésre.

A telepített eszközök átviteli sebessége gyors Internet használatot tesznek lehetővé, az élő videókhoz, IP telefon megoldásokhoz vagy egyéb üzleti tranzakciókhoz VPN kapcsolatokhoz. Ön bármikor tökéletes minőségben élvezheti a weboldalakat. Bármikor letölthet videókat, vagy zenefájlokat illetve játékokat és egyéb multimédiás alkalmazásokat. Mindezt valóban korlátlanul, vezetékek nélkül, fix havidíjért.


Szolgáltatás részletező és árak egyéni előfizetők számára